Danmarks billigste tandkroner

Danmarks billigste tandkroner

Behandling Gns. pris i DK Din pris Tilskud* Pris m. tilskud Besparelse
Metalkeramisk krone 5.500 2.500 1.100 1.400 45%
Porcelænskrone 6.000 3.800 1.100 2.700 37%
Guldkrone 7.500 4.500 1.100 3.400 40%

Få et gratis overslag på billige kroner!

Ring: 9815 2210

Send besked til Billig Tandlæge

*Hvis du er medlem af sygeforsikringen “danmark” og er sikret i gruppe 1 eller 2 får du minimum 1.100 i tilskud til en krone. Hvis du har været medlem i fem år eller mere er tilskuddet 1.650. Der gives også tilskud til bedøvelse og røntgen.

Billigt priseksempel på en komplet krone behandling

Her er et eksempel på prisen for en komplet behandling. Bemærk at mange tandlæger kun oplyser prisen på selve kronen som kun er en del af behandlingen.

Behandling Din pris Tilskud* Pris m. tilskud
Krone (MK) 2.500 1.100 1.400
Bedøvelse x 2 400 100 300
Røntgen x 2 260 136 124
Rabat -161 -161
Total 2.999* 1.336 1.663

*Der tages forbehold for behov for eventuel rodbehandling og opbygning med stift.


Preben, Nykøbing Falster

“Jeg følte, at det var mere trygt end en tandlæge i f.eks. Tyrkiet og jeg sparede mere end 25% på den store behandling.”

Preben, Nykøbing Falster
Kirsten, Rødovre

“Det var en hel del billigere, end det tilbud jeg havde fået af min daværende tandlæge.”

Kirsten, Rødovre

Læs om andre brugere, der har sparet penge ved, at finde en billig tandlæge!


Hvad er en tandkrone?

Smiler du mindre, end du burde?
Få et smukt smil med kvalitets kroner til lav pris

Tænderne er noget af det første, vi lægger mærke til, når vi møder et nyt menneske, og man kan let føle sig hæmmet i sit sociale liv, hvis man er ked af sine tænder. At få genskabt en beskadiget eller misfarvet tand ved hjælp af en krone kan forbedre dit smil og din selvtillid og dermed give øget livskvalitet.

Tandkrone

Det er dog oftest en dyr affære at få lavet tandkroner i Danmark, og nogle tandlæger tager gerne helt op til kr. 8.500 for en enkelt krone (kilde: sundhed.dk). Heldigvis er vores tandlæger villige til at forhandle om prisen, da de ligesom os er af den holdning, at alle bør have råd til sunde og smukke tænder.

Hvornår er kronebehandling nødvendig?

En tandkrone kan være nødvendig i følgende situationer:

  • Hvis man skal genskabe en knækket tand eller en tand der er blevet voldsomt slidt.
  • Hvis der ikke er tilstrækkeligt tandsubstans tilbage i en tand til at kunne holde en ny fyldning, når en gammel fyldning eller område med caries er blevet fjernet.
  • For at beskytte en svag tand fra brud eller at holde en revnet tand sammen.
  • For at dække et tandimplantat.
  • For at holde en tandbro på plads.
Farvekort til tandkrone
Tandlægen bestemmer din tandfarve ved hjælp af et farvekort, således at tandkronens farve nøjagtigt vil matche dine egne tænder og se smuk og naturlig ud.

Tryghed og garanti på kroner

Vores tandlæger har mange års erfaring med kronebehandling og med alle former for kroner, og der er 5 års garanti på kroner, der er lavet af vores tandlæger.

Find os her!

Vi er stadig i gang med at etablere os og kan derfor ikke tilbyde landsdækkende service endnu. Vi samarbejder pt. med tandlæger i København, Brønshøj, Ballerup, Jægerspris, Hillerød og Odense. Vores mål er at kunne tilbyde billige kroner i Danmarks 10-15 største byer.

Hvis du er tandlæge og gerne vil høre mere om dine muligheder for at få henvist nye kunder kan du kontakte os her: [email protected]

Hvordan kan nogen tandlæger tilbyde billige kroner?

Vi samarbejder udelukkende med tandlæger, der tilbyder billige kroner og som nægter at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores tandlæger er i stand til at tilbyde dig billig kronebehandling fordi:

  • De er en sammenslutning af tandlæger, der køber materialer ind i store mængder (dette giver besparelser).
  • Tandlægerne via deres procedurer er i stand til at udføre behandlingerne mere effektivt.
  • Tandlægerne er villige til at reducere deres egen fortjeneste på behandlingen.

Kontakt os – vi finder en tandlæge til dig, som tilbyder billige kroner. For dig er denne service helt gratis og uforpligtende, for det er tandlægen, vi henviser til, som betaler.

Få et tilbud på langtidsholdbare, smukke og billige kroner nu!

Forskellige typer tandkroner – forskellig pris

Prisen på en krone afhænger af, hvilket materiale kronen er lavet af. Her er en liste over de materialer, der anvendes i tandkroner i rækkefølge, hvor de billigste kroner er nævnt først:

Metalkeramiske kroner:

Metalkeramiske kroner er den billigste form for kroner. Disse kroner er fremstillet af en metalkerne med påbrændt porcelæn, og metalkernen kan bestå af ædelmetal (guld) eller af en crom/cobolt legering.

Metalkeramiske kroner er meget stærke, holdbare og modstandsdygtige over for slid, og der kan opnås pæne og æstetiske resultater med denne form for kroner.

Metalkeramisk tandkrone
Metalkeramiske tandkroner og en tandbro.

Porcelænskroner (fuldkeramisk):

Porcelænskroner er den næstbilligste form for kroner. Disse kroner er fremstillet i ren porcelæn, fuldstændigt fri for metal, og anvendes særligt ved fortænderne og de forreste kindtænder, da disse kroner ser mest naturlige ud og således er kosmetisk pænest.

Guldkroner (ædelmetal kroner):

Guldkroner er den dyreste form for kroner. Disse kroner er fremstillet af rent ædelmetal (guld) og anvendes særligt ved de bagerste kindtænder, hvor der er stort slid, da dette materiale er det stærkeste. Endvidere føles guldkroner rare og ”bløde” at tygge med.

Fordelen ved at benytte vores service

Det er tandlæger, der står bag denne side, og der er således en fordel ved at benytte os frem for andre lignende tjenester. Din behandling bliver vurderet af dansk uddannede tandlæger i Danmark, og fagligheden er 100% i orden.

Vi mener dog ikke, at tandlægepriserne er det eneste, der betyder noget, hvorfor alle de tandlæger vi har valgt at samarbejde med – ud over at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til lave priser – også besidder stort nærvær og empati for deres patienter.

Du kan læse mere om os her.


Opdateret d. af