Få et gratis overslag på billige implantater!

Billige implantater

Behandling Gns. pris Din pris Tilskud* Din pris m. tilskud Besparelse
Implantat inkl. krone og opbygning 19.000 13.500 3.500 10.000 29%

*Hvis du er medlem af sygeforsikringen “danmark” og er sikret i gruppe 1 eller 2 får du minimum 3.500 i tilskud til implantat, krone og abutment. Der gives også tilskud til bedøvelse og røntgen.

Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende overslag på billige implantater

Ring: 9815 2210

Send besked til Billig Tandlæge

Billigt priseksempel på en komplet implantat behandling

Her er et eksempel på prisen for en komplet behandling. Bemærk at mange tandlæger kun oplyser prisen på implantatet som kun er en del af behandlingen. Længere nede på siden kan du læse mere om implantat behandlinger.

Behandling Din pris Tilskud* Pris m. tilskud
Implantat 6.500 2.000 4.500
Abutment 2.500 400 2.100
Implantat-Krone 4.000 1.100 2.900
Bedøvelse x 2 400 100 300
Røntgen x 2 260 136 124
Total 13.960* 3.736 10.224

*Der tages forbehold for evt. behov for knogleopbygning.


Preben, Nykøbing Falster

“Jeg følte, at det var mere trygt end en tandlæge i f.eks. Tyrkiet og jeg sparede mere end 25% på den store behandling.”

Preben, Nykøbing Falster
Kirsten, Rødovre

“Det var en hel del billigere, end det tilbud jeg havde fået af min daværende tandlæge.”

Kirsten, Rødovre

Læs om andre brugere, der har sparet penge ved, at finde en billig tandlæge!


Hvad er et implantat?

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en kunstig tandrod, som indsættes i kæben til at holde en krone, bro eller protese på plads. Tandimplantater er typisk lavet af titanium, som er biokompatibelt med kæbebenet.

Tandimplantant

Et tandimplantat kan både bruges som rod til en enkelt krone for at erstatte en enkelt tand, men det kan også danne basis for en fuldstændig restaurering af tandsættet. Endvidere kan man sætte både fastsiddende broer og aftagelige proteser fast på implantaterne.

Pris-billige implantater af høj kvalitet

Implantatbehandling er oftest meget dyr, men nogle tandlæger er villige til at forhandle om prisen. De tandlæger, vi samarbejder med, tilbyder alle billige implantater og ikke på kompromis med kvaliteten.

Vores tandlæger anvender udelukkende de bedste implantatsystemer, som Nobel Biocare, Astra og CAMLOG, som er blandt de 3 førende implantatsystemer på verdensmarkedet og med færrest komplikationer.

Udfyld kontaktformularen på vores kontakt side eller ring til os på tlf. 98 15 22 10

Vi finder en tandlæge, der tilbyder billige implantater og vender tilbage til dig hurtigst muligt.

De mange fordele ved tandimplantater

Tandimplantater er en permanent løsning på mistede tænder, der er mere holdbar og stabil end alternativer som konventionelle proteser, kroner eller broer.

Fordelene ved tandimplantater er bl.a.:

  • De er stabile og langtidsholdbare.
  • De kan ofte være den mest økonomisk fordelagtige løsning på langt sigt.
  • De føles behagelige og naturlige.
  • De ser ud og fungerer som ægte tænder.
  • De kræver mindre vedligeholdelse.
  • De understøtter en god mundhygiejne, da man let kan rengøre mellem tænderne.
  • De kræver ikke indgreb på de nærliggende sunde tænder for at blive påsat.

Implantater er den optimale, langtidsholdbare og æstetiske løsning – kontakt os og få gratis et overslag på billige implantater.

Hvordan kan nogen tandlæger tilbyde billige implantater?

Vores tandlæger kan holde priserne nede og tilbyde billige implantater fordi:

  • Vores tandlæger er en sammenslutning af tandlæger, der køber materialer ind i store mængder til fordelagtige priser.
  • Vores tandlæger via deres procedurer og mange års erfaring er i stand til at udføre behandlingerne effektivt.
  • Vores tandlæger har reduceret deres egen fortjeneste på implantatbehandlingen.


Hvordan foregår en implantatbehandling?

Før behandlingen kan påbegyndes foretages en indledende undersøgelse, hvor tandlægen tager røntgenbilleder af din kæbe for at identificere og analysere nerver, samt knogle form og struktur. Dine tænder og tandkød vil blive undersøgt for sygdomme og forfald og evt. behandles forud for implantatbehandlingen.

Implantatbehandling er en ambulant procedure. Operationen kræver en vis form for bedøvelse herunder lokalbedøvelse, intravenøs bedøvelse eller lattergas. Selve operationen sker normalt i flere etaper.

1. Tandimplantatet isættes

I første etape af behandlingen lægges nogle snit i tandkødet for at blotte kæbeknoglen. Der bores et hul i kæbeknoglen til placering af tandimplantatet, og det indsættes herefter i knoglen, således at det ligger under tandkødsranden. Herefter syes tandkødsvævet tilbage på plads over implantatet. Helingen tager typisk 4-6 måneder, og under helingen vokser kæbeknoglen sammen med implantatet.

2. Abutment påsættes

Implantat - Abutment - Krone

Anden etape af behandlingen foretages, når sammenvoksningen er færdig. Her skal abutment påsættes. Et abutment er den overgang, som forbinder tandimplantatet med kronen.

Tandkødet, der dækker implantatet, genåbnes for at påsætte abutment. Dette er ligeledes ambulant kirurgi og kræver kun lokalbedøvelse.

Når abutment sidder som det skal, syes tandkødet sammen rundt omkring (men ikke hen over) abutment. Der tages herefter aftryk til en krone eller protese.

I nogle tilfælde er det muligt at isætte både implantatet og abutment under den samme operation. I dette tilfælde vil abutment være synlig under helingsprocessen, og man skal være forsigtig med ikke at lægge pres på det, når man tygger.

Din tandlæge vil informere dig om, hvordan netop din implantatbehandlings procedure vil foregå.

Det tager omkring 2 uger for tandkødet at hele omkring abutment, før proceduren kan afsluttes. Som med ethvert kirurgisk indgreb, kan der forekomme hævelse, blå mærker, mindre smerte og blødning under helingsprocessen.

3. Isættelse af den endelige krone, bro eller protese

Den krone, bro eller protese, der er blevet fremstillet efter aftryk af dine tænder og bid fastgøres nu til abutment (det kan tage flere tandlægetider at få den til at passe perfekt).

At miste en tand kan være stressende – men husk, at der er en række muligheder til rådighed for dig, herunder tandimplantater. Implantatbehandling kan virke skræmmende, når du læser om det, men der er minimal smerte, risiko og ubehag forbundet, og resultaterne er varige og naturligt udseende.


Tryghed og garanti på tandimplantater

Vores tandlæger har stor erfaring og success med implanteter og implantatbehandling, og der er 5 års garanti på implantater, der er lavet af vores tandlæger.

Fordelen ved at benytte os

Det er tandlæger, der står bag denne side, og der er således en fordel ved at benytte os frem for andre lignende tjenester. Din behandling bliver vurderet af dansk uddannede tandlæger i Danmark, og fagligheden er 100% i orden.

Vi mener dog ikke, at tandlægepriserne er det eneste, der betyder noget, hvorfor alle de tandlæger vi har valgt at samarbejde med – ud over at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til lave priser – også besidder stort nærvær og empati for deres patienter.

Du kan læse mere om os her.

Find os her!

Vi er stadig i gang med at etablere os og kan derfor ikke tilbyde landsdækkende service endnu. Vi samarbejder pt. med tandlæger i København, Brønshøj, Ballerup, Jægerspris, samt Odense. Vores mål er at kunne tilbyde billige implantater i Danmarks 10-15 største byer.

Hvis du er tandlæge og gerne vil høre mere om dine muligheder for at få henvist nye kunder kan du kontakte os her: [email protected]


Opdateret d. af